Lid worden

Ondergetekende verklaart te voldoen aan de voorwaarden van het lidmaatschap en ontlast alle leden en het bestuur van de “Antwerpse Vespa Vrienden vzw” van alle verantwoordelijkheid in geval van ongeval of schade veroorzaakt voor, tijdens en na een clubactiviteit.
Ondergetekende verklaart in regel te zijn met de wettelijke bepalingen en regelgevingen betreffende motor of bromfietsen, waaronder: het rijbewijs, inschrijvingsbewijs, (roze kaart), gelijkvormigheidsattest (na 1972), verzekering (groene kaart). Hij/zij verklaart de verkeerswetgeving te respecteren, in het bijzonder: het stoppen voor rode verkeerslichten tijdens een rondrit ook al splitst de groep zich hierdoor op; het dragen van een gekeurde helm en geschikte kledij door bestuurder en passagier; het opvolgen van de instructies van de begeleiders/wegkapiteins; het altijd blijven rijden achter de wegkapitein die voorop rijdt.

Naam: *
Voornaam: *
Email: *
Alias of Nicknaam:
Straat en huisnr: *
Postnummer: *
Plaats: *
Land: *
Geboortedatum: *
Telefoon:
GSM:
Info:
Scooters:

Velden met een sterretje (*) achter zijn verplichte velden!
 

Dit formulier wordt via email doorgestuurd naar onze secretaris, en wordt aanzien als een handtekening ‘voor akkoord’. Door het uitvoeren van deze stap en je betaling ga je akkoord met het huishoudelijk reglement en de statuten.

php form